Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Erhvervslokaler i Odense M

Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Odense M.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense M
Du har søgt efter erhvervslejemål til leje i Odense M.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger erhvervslokaler i Odense M
Sortér efter

Værd at vide når du søger erhvervslejemål i Odense M

Odense M er et område i forbindelse med centrum. Som navnet antyder og som kan skabe forvirring, står Odense M for Odense Midt. Det ligger lidt sydvest fra centrumdelen, syd for åen, men med meget nem og tæt adgang til centrum. Da området ligger syd for centrum, er det desuden i tættere afstand til den Fynske motorvej og dermed med forbindelse til resten af landet.

Området er bygget op omkring Munkerisvej. Området ligger mellem Odense Zoo og Syddansk Universitet.

 

Find erhvervslejemål i Odense M

Leder du efter erhvervslejemål i Odense M? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Odense M , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Odense M der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Odense M  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Odense M, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Odense M

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Odense M. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Odense M der matcher dine søgekriterier.