Rapportér

Kontor til leje, Odense SØ, Lille Tornbjergvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 111900
  • Kontor
  • 2.576 m2

Domicilkontorlejemål beliggende i markant bygning i Odense SØ, tæt på ringvejsnettet, m...

Domicilkontorlejemål beliggende i markant bygning i Odense SØ, tæt på ringvejsnettet, motorvejsafkørsel og Bilkabyen/Rosengårdcentret, udbydes til leje.
Lejemålet, der kan opdeles fra ca. 800 m² op til 2.576,3 m², er indrettet med en kombination af enkeltmandskontorer, storrumskontorer og møderum i forskellige størrelser. Derudover god kantine i den ene ende af lejemålet og mindre tekøkken i modsatte ende. Toiletter er spredt over hele lejemålet, ligesom der er forholdsvise nye badefaciliteter i kælderen.
Hele ejendommen er istandsat indvendigt i forbindelse med nuværende lejers indflytning i 2008.
Kontorerne omkranses af 3 atriumgårde, der alle sørger for noget grønt at kigge på samtidig med godt lysindfald i kontorerne.
Indretningen er opført i lette elementer, som giver en fleksibel ændringsmulighed i takt med lejers ændrede lokalebehov. Lejemålet er indrettet med linoleum på gangarealer og kontorerne er delvist med linoleum og tæpper.
Adgang til lejemålet sker via en særdeles markant og tidssvarende foyer, som giver et eksklusivt indtryk.
Der er et betydeligt antal p-pladser i forbindelse med lejemålet samt et aflukket område med parkering under halvtag.
Et lejemål for den kræsne lejer der ønsker nyt domicil med gode udenomsarealer og god infrastruktur til både Odense centrum og motorvejsnettet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Odense SØ