Kontor til leje, Hillerød, Søndre Jernbanevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 130760
  • Kontor
  • 820 m2
  • 498.006 Kroner
  • 607 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

820 m2 kontor til leje i 3400 Hillerød

Præsentabelt kontorlejemål i hjertet af Hillerød [xxxxx] ligger helt centralt i Hillerød, kun et stenkast fra hovedgaden, og udgør dermed den ideelle placering for disse attraktive erhvervslokaler, der udbydes til leje.

Der er tale om to lejemål i hhv. nr. 4B og 4C med super fede kontorlokaler, hvor der er masser af plads til at indrette store kontorlandskaber med små ø-grupper osv. Lokalerne fordeler sig over to etager, hvoraf 1. salen breder sig over hele 459 kvadratmeter og byder på mange præsentable kontorlokaler, alle yderst moderne og med højt til loftet. Hver og én af de mange kvadratmeter er indbydende med et dejligt lysindfald, så man får det bedst mulige arbejdsmiljø. Dertil rummer etagen også en flot reception, flere toiletfaciliteter samt et par praktiske rum, herunder printerlokalet.

På 2. sal får man yderligere 361 kvadratmeter at indrette sig på, hvoraf de fleste er givet ud til en dejlig stor kantine, hvor alle medarbejdere kan samles om frokosten. Dertil byder endnu et par flotte kontorlokaler sig til sammen med et lyst mødelokale og yderligere to toiletter.

Kontorlejemålet kan sagtens udlejes i mindre enheder, såfremt lejer ønsker det, ligesom det kan varetages af én stor virksomhed med brug for god plads. Parkeringspladser medfølger endvidere.

Med denne beliggenhed får I de ideelle rammer for jeres erhverv. Lokalerne er nemlig beliggende i hjertet af Hillerød med mindre end 150 meter til Torvet og Slotsgade, hvor bymidten for alvor breder sig ud med butikker, cafeer og restauranter. Samtidig ligger Hillerød Station 500 meter væk, og herfra kører fire forskellige buslinjer samt to S-togslinjer. Og som prikken over i’et ligger motorvejen også kun et stenkast fra lejemålet, hvorfor både kunder og ansatte kan komme nemt til og fra arbejde.

Dette lokale ligger i Hillerød kommune - klik her for mere info...