Rapportér

Klinik til leje, Frederikssund, Jernbanegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 141438
  • Klinik & Undervisning & Kontor
  • 50 m2

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Stilfuldt og hyggeligt kliniklokale i hjertet af Frederikssund

Kliniklokale i hjertet af Frederikssund. Få skridt fra gågaden og få minutters gang fra S-toget. Klinikken ligger stille og uforstyrret og rummer et stort lyst lokale med en briks og et arrangement med to stole og et lille kaffebord til samtale. Derudover rummer lejemålet et lille kontor, et tekøkken og et toilet. Foran klinikken er der en fin lille gårdhave indrettet med en bænk, krukker og planter.

Lokalet er velegnet til manuel behandling og eller samtalebaserede sessioner. Lokalet kan muligvis også anvendes til andre formål. Der er gode parkeringsforhold for klienter og privatparkering til dig.

Det er tilgængeligt hver uge fredage, lørdage og søndage.
Og hver anden uge er det tilgængeligt hele ugen undtagen torsdag.

Du kan leje lokalet en enkelt eller to dage om ugen eller alle de dage jeg ikke er der og du kan sandsynligvis overtage lokalet når jeg opsiger det pr 1/7. Det skal bare aftales med udlejer. Jeg er der pt 6 dage om måneden.

Prisen er 1000 kr. per måned for en dag om ugen eller 2500kr. per måned for tre dage om ugen. Hvis du er interesseret i at tage lokalet i al den tid det er ledigt er prisen 4000 kr. per måned inklusiv forbrug samt brug af inventar.

Du kan søge på holmrolfing i et ord samt mit navn for at kontakte mig.

De bedste hilsner,
Kirstine Torp Holm

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...