Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lokaler til leje i Hellerup

Find dit lokale i Hellerup på listen med ledige lokaler til leje i Hellerup herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Hellerup og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Hellerup. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Hellerup. Mere info om lokaler til leje i Hellerup .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Hellerup. Mere info om lokaler til leje i Hellerup .

Find dit lokale i Hellerup på listen med ledige lokaler til leje i Hellerup herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Hellerup og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Hellerup. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Hellerup

Hellerup er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Hellerup er generelt et af Danmarks mest velhavende områder, hvilket også gør det til et af de områder med de højeste huspriser. Modsat mange andre byer i Storkøbenhavn var det ikke jernbanen, der skabte den største befolkningstilvækst for området, da den første station i Hellerup lå et godt stykke fra Strandvejen, hvor den største udvikling fandt sted. Hellerup er ikke et gammelt byområde, som mange af de andre byer i Gentofte Kommune, men opstod derimod først ved udstykning i slutningen af 1800-tallet. C.L. Ibsen anses som det moderne Hellerups grundfader, da han i slutningen af 1800-tallet opkøbte en stor række gårde i området og udstykkede området.

Der er stort set ingen industri i området udover Tuborgs hovedkvarter. Området er derfor primært bebygget af villaer samt en række forretninger, der især er centreret omkring Strandvejen, der er blevet et moderne handelsstrøg samt gennemfartsvej. Hellerup har i lang tid været vokset sammen med de andre bydele i Gentofte Kommune, hvor der ikke er nogle klare bygrænser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Hellerup ligger nord for København og afgrænses af de gamle veje Bernstorffsvej og Tranegårdsvej.

 

Find erhvervslejemål i Hellerup

Leder du efter erhvervslejemål i Hellerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Hellerup , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Hellerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Hellerup  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Hellerup, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Hellerup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Hellerup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Hellerup der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Hellerup?

I Hellerup finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Hellerup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hellerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Hellerup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Hellerup.

Hvor meget koster et lokale i Hellerup?

Prisen på et lokale i Hellerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Hellerup.