Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lokaler til leje i Albertslund

Find dit lokale i Albertslund på listen med ledige lokaler til leje i Albertslund herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Albertslund og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Albertslund. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.

Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Albertslund. Mere info om lokaler til leje i Albertslund .
Du har søgt efter erhvervslokaler til leje i Albertslund. Mere info om lokaler til leje i Albertslund .

Find dit lokale i Albertslund på listen med ledige lokaler til leje i Albertslund herunder. Vi har et kæmpe udvalg af erhvervslokaler i Albertslund og er altid opdateret med de nyeste ledige lokaler til leje i Albertslund. Klik på "Læs mere" under hvert lokale for at få yderligere info om lokalet.


Værd at vide når du søger lokaler til leje i Albertslund

Albertslund er en af de større forstæder til København med sine lidt mere end 27.000 indbyggere. Det er desuden hovedbyen i Albertslund Kommune. Albertslund Kommune er anerkendt som en grøn kommune, især på grund af Vestskoven og Vejleådalen, hvor mere end 60% er udlagt til naturområder. Albertslund har desuden benyttet regnvandsafledning til at lave rekreative elementer som søer og kanaler midt i byen.

Albertslund blev hovedsageligt bebygget i 1960’erne og er derfor kendt som den moderne planlagte by. Det vil sige at byen er præget tæt, lavt elementbyggeri som rækkehuse, gårdhavehuse og etagehuse. Kommunen er kendt for skoler- og daginstitutioner af høj standard. Her serveres mad til børnene der er 95% økologisk. Byen er den føste i Dan mark der blev 100% miljøcertificeret.

Det var netop i 60’erne, at Albertslund voksede fra byens tidligere knap 3.000 indbyggere til de nuværende knap 30.000 indbyggere på blot 8 år. Siden 2012 har Albertslund gennemgået et omfattende renoveringsprojekt,som forventes færdigt i 2020. Målet er, at gøre Albertslund endnu mere attraktivt for familier der ønsker at bo grønt og tæt på hovedstaden. Omtrent 6000 af de ikoniske gårdhuse renoveres, og sker i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten og Wissenbjerg Rådgivende Ingeniører.

Albertslund havde i 2010 et indbyggertal på 27.457. Albertslund Kommune har et samlet areal på 23,04 km2. Albertslund ligger imellem Glostrup og Tåstrup, og har gode trafikale forbindelser til København især via Roskildevej, der løber hele vejen ind til Vesterbro, hvor den bliver til Vesterbrogade.

 

Find erhvervslejemål i Albertslund

Leder du efter erhvervslejemål i Albertslund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste kontorlokaler , butikslokaler , lagerlokaler mv i Albertslund , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye erhvervslejemål i Albertslund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle erhvervslejemål i Albertslund  på listen herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du bestemte typer lokaler i Albertslund, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelseskriterier, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye erhvervslejemål i Albertslund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste erhvervslejemål i Albertslund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye erhvervslejemål i Albertslund der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Albertslund?

I Albertslund finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Albertslund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Albertslund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Albertslund?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Albertslund.

Hvor meget koster et lokale i Albertslund?

Prisen på et lokale i Albertslund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Albertslund.