Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Nykøbing F

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Nykøbing F.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Nykøbing F.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lager i Nykøbing F

Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.

 

Find lager i Nykøbing F på Virksomhedslokaler.dk

Søger du lager til leje i Nykøbing F, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Nykøbing F . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Nykøbing F herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Nykøbing F end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Nykøbing F

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Nykøbing F. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.