Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lager til leje, Odense SØ, Teglværksvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 166034
  • Lager
  • 340 m2
  • 169.800 Kroner
  • 499 Kroner/m2/år

Kontor/lagerlokaler til en god pris

Pt. indrettet til lager med 85 m2 kontor. Lokalet kan anvendes sådan eller det kan reetableres som kontor (som foto på annoncen) efter nærmere aftale.

Kontorlokale med højt til loftet og gode arbejds- og parkeringsforhold, beliggende i nyrenoveret mindre erhvervspark med 8 min til motorvejskrydset, 300 meter til to forskellige busstop, og bare 1200 meter fra en ny letbane-station.

Facaderne er renoveret for nylig, ligesom lejemålets primære toilet har fået en overhaling. Lokalet kan istandsættes som kontor eller anvendes som blandet lager/kontor, udlejer kan evt deltage i lettere renovering og evt. ombygning. I kælderen forefindes desuden ca 40 m2 arkiv, der ikke er indregnet i kvadratmeterprisen, men som også vil stå til jeres rådighed.

Spændende grundplan med stort fælleskontorområde plus to kontorer á ca. 30 m2, hvor gulvet er hævet halvanden meter over resten af lokalet. Evt. mulighed for opdeling i flere smårumskontorer efter aftale. Der er kablet med EDB etc. i hele lokalet.

Obs! Kun kr. 14.150/md, hvilket er inkl. alle driftsomkostninger og lignende. Der afregnes herudover kun vand/varme/el efter forbrug. Ledigt fra 15/5-2021

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.