Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Risskov

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Risskov.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lagerlokaler til leje i Risskov
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Risskov.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lagerlokaler til leje i Risskov
Sortér efter
 • Små lagerlokaler med gratis varemodtagelse
  Annonce

  Lager til leje på Stokagervej, Risskov

  Små lagerlokaler med gratis varemodtagelse: BOXIT tilbyder opvarmede, tørre og sikre depotrum, velegnet som lagerrum for alle typer erhverv. Depotrummene findes i størrelser fra knap 2 kvm til 60 kvm. ...
  • Ikke angivet
  • 1 - 60 m2
 • Billigt og regulært koldlager
  Annonce

  Værksted til leje på Viengevej, Risskov

  Billigt og regulært koldlager: Beliggenhed kun 7 km fra Aarhus C og kun ca. 2 km fra Djurslandsmotorvejen gør lagerlejemålet velegnet til virksomheder, der har behov for optimale tilkørsel...
  • 553 kr/m2/år - excl drift
  • 115 m2
 • Værksted til leje i Risskov

  1500 m2 produktion/værksted til leje i 8240 Risskov
  • 525.000 kr. om året
  • 1.500 m2

Værd at vide når du søger lager i Risskov

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Risskov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.

 

Find lager i Risskov på Virksomhedslokaler.dk

Søger du lager til leje i Risskov, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Risskov . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Risskov herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Risskov end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Risskov

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Risskov. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Risskov der matcher dine søgekriterier.