Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Gistrup

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Gistrup.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lagerlokaler til leje i Gistrup
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Gistrup.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lagerlokaler til leje i Gistrup
Sortér efter

Værd at vide når du søger lager i Gistrup

Gistrup er en satellitby til Aalborg beliggende i Gistrup Sogn i Aalborg Kommune. Byen er den nærmeste by til Aalborg Universitetskvarter, der blot ligger en kilometer fra Gistrup. Gistrup var tidligere en udflytterlandsby fra Nøvling og daterer helt tilbage til det 13. århundrede. Med opførelsen af jernbanen fra Aalborg til Hadsund fik Gistrup en station, hvilket gjorde at byen voksede fra at være en landsby med meget landbrug til at være en by, der var mere præget af handel. Da jernbanen lukkede i 1969 var Gistrup dog blevet en satellitby til Aalborg, hvilket har sikret vækst i byen, der udover at have flere detailbutikker og specialbutikker også har en stor hal, der hører til idrætsforeningen LKB, der hvert år afholder LKB Cup, en international fodboldturnering for unge op til 15 år.

Gistrup havde i 2011 3.573 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Det er en del af Gistrup Sogn og ligger 10 km fra Aalborg Centrum. Gistrup grænser mod syd op til Lundby Krat, mens Hadsund Landevej løber langs byen. De største gader er Nøvlingvej og Hadsundvej.

 

Find lager i Gistrup på Virksomhedslokaler.dk

Søger du lager til leje i Gistrup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Gistrup . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Gistrup herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Gistrup end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Gistrup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Gistrup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Gistrup der matcher dine søgekriterier.