Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lagerlokaler til leje i Skovlunde

Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Skovlunde.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lagerlokaler til leje i Skovlunde.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lager i Skovlunde

Skovlunde er et kvarter i Ballerup, der er en forstad til København, som ligger imellem Ballerup og Herlev. Oprindeligt var Skovlunde en landsby, men efter S-togsstationen Skovlunde Station blev anlagt i 1949 lidt Nord for byen voksede Skovlunde og der skete en masse nybyggeri både nord og syd for stationen og byen er i dag præget af villakvarterer. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen, hvor der er afgang til København flere gange i timen. 

Skovlunde har omkring 12.000 indbyggere og er en del af Ballerup, der grænser op imod Herlev til øst. Ballerup Boulevard er byens største gade og den går midt igennem byen.

 

Find lager i Skovlunde på Virksomhedslokaler.dk

Søger du lager til leje i Skovlunde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lagerlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lagerlokaler til leje i Skovlunde . Du kan se de aktuelle lagerlokaler til leje i Skovlunde herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Skovlunde end lager til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye lagerlokaler til leje i Skovlunde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Skovlunde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Skovlunde der matcher dine søgekriterier.