Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Roskilde

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Roskilde.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Roskilde.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Find kontorlokaler i Roskilde. Søger du kontor i Roskilde, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på knappen ud for hver annonce for yderligere info. Søger du andre typer erhvervslejemål i Roskilde end kontor, så brug søgefunktionen i toppen af siden.Med erhvervslokaler i Roskilde får din virksomhed en særdeles atttraktiv placering. Byen er blot en halv times kørsel fra København og er ideel til kundebesøg, der skal foregå i mere naturrige omgivelser. Byen har også sit helt eget kultur og byliv du kan tage del i med din virksomhed.

Værd at vide når du søger kontor i Roskilde

Med sin helt centrale placering på Sjælland er Roskilde et ideelt sted at placere sin virksomhed. Byen ligger desuden lige ud til Roskilde Fjord og fungerede også helt frem til 1443 som Danmarks hovedstad. Roskilde har ufatteligt mange kultur- og shoppingtilbud, der kan bl.a. nævnes Roskilde Domkirke, RO’s torv og vikingeskibsmuseet. Byen tiltrækker dermed også mange mennesker til, og er dermed en ideel placering for butiksdrivende. Ved Roskilde ligger desuden også DTU og RUC, så der er en fantastisk vidensbase samt mange unge studerende som dagligt kommer til byen.

 

Find kontor i Roskilde på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Roskilde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Roskilde . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Roskilde herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Roskilde end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Roskilde

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Roskilde. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Roskilde der matcher dine søgekriterier.