Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Næstved, Elverhøjsvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 163702
  • Kontor
  • 20 - 289 m2

Byens mest synlige beliggenhed i nyistandsat kontorejendom.

I denne nyistandsatte ejendom, er der mulighed for at leje 1-3 lokaler med hhv. mulighed for op til 3 arbejdsstationer i 2 af lokalerne og op til 8 arbejdsstationer i det sidste.

Ejendommen er placeret på hjørnet i krydset Køgevej/Ringvejen, som nok er den mest synlige beliggenhed i Næstved.

Ejendommen er indvendig istandsat med lyse pudsede vægge, glasdøre ind til kontorerne med separat kodelås.

Ejendommen er indrettet med et vindfang/en reception, der er møbleret med højbord og stole, sofastole og bord samt fjernsyn.

Via gangarealet er der adgang til kontor nr. 1 (som er udlejet) og kontor nr. 2 som med store vinduer og en stor glasdør fremstår lyst og med plads til op til 8 arbejdsstationer.

Kontor nr. 2 har via egen dør adgang til arealet bag ejendommen, hvorfra det er muligt at tilgå terrassen beliggende ud for køkkenet.

For enden af gangen er der 2 kontorer med store vinduer. I hvert af kontorerne er der plads til op til 3 arbejdsstationer.

Ejendommen har et nyetableret badeværelse og et nyetableret toilet.

Derudover er der isat et nyt køkken med stort køleskab, fryser, kombiovn med varmeskuffe samt keramisk kogeplade og emhætte. I køkkenet er der et mindre antal spisepladser samt direkte adgang til indhegnet udendørs terrasse.

Til kontorerne er der et fælles mødelokale til alles frie benyttelse. I mødelokalet er er der plads til 4 personer.

Udover den aftalte husleje, opkræves der kr. 150,00 pr. mdr. pr. person til driften (vand, varme, Fibernet 500/500, rengøring, kaffe etc.).

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Næstved kommune - klik her for mere info.