Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Dronninglund

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Dronninglund.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Dronninglund.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Dronninglund

Dronninglund er en by i Aalborg Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Aalborg Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum og ligger dermed i udkanten af kommunen. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.

 

Find kontor i Dronninglund på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Dronninglund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Dronninglund . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Dronninglund herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Dronninglund end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Dronninglund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Dronninglund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Dronninglund der matcher dine søgekriterier.