Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Randers C, Dytmærsken

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 165822
  • Kontor & Klinik
  • 99 m2
  • 59.400 Kroner
  • 70.390 Kroner
  • 600 Kroner/m2/år
  • 711 Kroner/m2/år

Spændende kontor-/kliniklejemål i absolut centrum på toppen af Randers !!!

På toppen af Randers Midtpunkt udlejes spændende kontor-/kliniklejemål i absolut centrum af Randers lige ved busterminalen og parkeringsfaciliteter.

Lejemålet har senest været anvendt til tegnestue, og kan tænkes anvendt til mange formål som følge af lejemålets særlige beliggenhed og indretning.

Lejemålet kan overtages straks eller efter nærmere aftale, og overtages som det er og forefindes i indflytningsklar stand.

Lejemålet er beliggende på 3. sal i byejendommen "Randers Midtpunkt", der har butikker, pengeinstitut, klinikker, fitness, fysioterapi, klinikformål, og enkelte kontorlejemål.

Gode parkeringsmuligheder i ejendommens p-kælder. Endvidere ligger der et stort parkeringshus under 100 meter fra ejendommen.

Adgang til lejemålet sker fra [xxxxx], hvor der er en solid trappeopgang med stor elevator. Trappeopgangen er nyrenoveret.

Lejemålet er indrettet med forgang med adgang til husholdningskøkken, badeværelse, og stort kontorum, Herfra er der videre adgang til mindre kontorrum, samt stort disponibelt rum uden dagslys.

Gulvene er beton, der er malet, faste vægge, der er malede, og råt betonloft, der er malet sort (kan ommales til hvid). Opvarmes med fjernvarme via radiatorer.

Vinduer og døre af træ monteret med termoruder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Randers kommune - klik her for mere info.