Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Valby

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Valby.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Mere info om kontorlokaler til leje i Valby
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Valby.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om kontorlokaler til leje i Valby

Værd at vide når du søger kontor i Valby

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

 

Find kontor i Valby på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Valby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Valby . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Valby herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Valby end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Valby

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Valby. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Valby der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lokaler findes der i Valby?

I Valby finder du både lejelokaler og lokaler til salg. Du kan vælge mellem kontorer, lager eller kliniklokaler og andet til leje eller til salg. Klik for at se alle lokalerne.

Kan jeg søge på lokaler i Valby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Valby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt et lokale i Valby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Valby.

Hvor meget koster et lokale i Valby?

Prisen på et lokale i Valby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete lokaler i Valby.