Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København SV, Sydhavns Plads

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 166593
  • Kontor
  • 620 m2
  • 1.250 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Spændende kontorer med udsigt, tagterrasse og unik skiltemulighed

Spændende kontorer med udsigt, tagterrasse og unik skiltemulighed
Særdeles lyst kontorlejemål, beliggende på øverste etage i pæn og præsentabel ejendom, med en særdeles smuk udsigt over byens tage.
Lejemålet var oprindeligt 2 separate lejemål, hvilket giver mulighed for en god kombineret udnyttelse af lejemålets 2 ”afdelinger”.
Lejemålet består af et storrumskontor med mulighed for op til 20 arbejdspladser, i forbindelse med kontoret er indrettet 3 møderum i varierende størrelser, hvoraf det ene møderum tillige kan anvendes til kantine.
Langs med lejemålets private tagterrasse, er der indrettet mindre kontorer i varierende størrelser. Her er det oplagt, at placere de funktioner, der kræver ro, såsom bogholderi eller HR funktion. I denne del af lejemålet er der lyse tæppe på gulvet og varme farver på væggene.
Lejemålets køkken ligger i direkte forbindelse med det åbne kontorlandskab, og falder godt ind i lejemålets rustikke stil. Så det fremstår mere som et ”café-køkken”.
Der kan lejes 2 parkeringspladser på ejendommen iht. nærmere aftale. Det er også muligt at parkere i A.C. Meyers parkeringshus som tilbyder parkering fra kr. 499,- og op til 1.400,-pr. måned.
Ejendommen er beliggende ved de store indfaldsveje til København K, og virksomheden kan derved opnå en god eksponering via skiltning på ejendommens gavl.
Alt i alt et særdeles veldisponeret lejemål i en præsentabel og eksponeret ejendom, med adgang til gode parkeringsmuligheder.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.