Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København SV, Sydhavns Plads

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET
  • 165225
  • Kontor & Showroom & Lager
  • 412 m2
  • 1.045 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Højloftede kontorlokaler med showroom, lounge eller let lager.

Højloftede kontorlokaler med showroom, lounge eller let lager.
Særdeles lyst kontorlejemål med store vinduespartier. Lejemålet er indrettet til kontorbrug med tæpper på gulvene og akustiklofter med indbygget grundbelysning.

Lejemålet består af et stort åbent kontorlandskab med mulighed for op til 15 til 20 arbejdspladser. Endvidere forefindes møderum eller chefkontor i forbindelse hermed.

I lejemålets højloftede kælder, med fint dagslys fra kælderens vinduer i gadeplan, er der indrettet 2 møderum med mulighed for 8 til 10 deltagere i hvert mødelokale. I umiddelbar tilknytning til møderummene er 2 større lokaler, der kan anvendes til showroom / lounge / personalerum eller anden kreativ anvendelse.

Der kan lejes 2 parkeringspladser på ejendommen iht. nærmere aftale. Det er også muligt at parkere i A.C. Meyers parkeringshus, som tilbyder parkering fra kr. 499,- og op til 1.400,- pr. måned.

Ejendommen er beliggende ved de store indfaldsveje til København K, og virksomheden kan derved opnå en god eksponering via skiltning på ejendommens gavl.

Lejemålet vil være velegnet til mange brancher, herunder webshop, agentur / handel, callcenter, reklame eller IT-virksomhed, hvor der kan skabes et dynamisk miljø i det store rum, og samtidig med mulighed for at trække sig lidt tilbage i underetagens møderum, showroom og lounge, eller mulighed for pluklager. Alt i alt et særdeles veldisponeret lejemål i en præsentabel og eksponeret ejendom, med adgang til gode parkeringsmuligheder.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.