Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København SV, Sydhavns Plads

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 162705
  • Kontor
  • 385 m2
  • 1.250 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Flot storrumskontor med udsigt over byen. Mulighed for skilt på gavl.

Flot storrumskontor med udsigt over byen. Mulighed for skilt på gavl.
Særdeles lyst kontorlejemål, beliggende på øverste etage i pæn og præsentabel ejendom, med en smuk udsigt over byens tage.
Lejemålet er indrettet i moderne rustik stil med et gråt epoxy-malet gulv.
Lejemålet består af et stort åbent kontorlandskab med mulighed for op til 18-20 arbejdspladser. Endvidere forefindes 2 møderum, hvoraf det ene møderum kan rumme +10 mødedeltagere. I forbindelse med storrumskontoret, er der indrettet et stort ”chefkontor” med mulighed for egen mødefacilitet på kontoret. Alternativt kan kontoret anvendes som 2-eller 3-personerskontor.
Lejemålets køkken ligger i direkte forbindelse med det åbne kontorlandskab, og falder godt ind i lejemålets rustikke stil. Så det fremstår mere som et ”café-køkken”.
Der kan lejes 2 parkeringspladser på ejendommen iht. nærmere aftale. Det er også muligt at parkere i A.C. Meyers parkeringshus som tilbyder parkering fra kr. 499,-og op til 1.400,-pr. måned.
Ejendommen er beliggende ved de store indfaldsveje til København K, og virksomheden kan derved opnå en god eksponering via skiltning på ejendommens gavl.
Alt i alt et særdeles veldisponeret lejemål i en præsentabel og eksponeret ejendom, med adgang til gode parkeringsmuligheder.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.