Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København NV, Birkedommervej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 155893
  • Kontor & Kontorfællesskab
  • 1 - 6
  • fra 1 til 6 pladser
  • 25 m2

Nyrenoverede kontorlokaler i København Nordvest

Arpedio er en dansk techstartup i vækst og flytter i nye lokaler - men vi har købt stort ind og kan ikke bruge al pladsen selv - vil du sidde et sted hvor arbejdsglæden er stor og moralen er høj, så har vi plads.

D. 1 maj flytter vi ind i de fedeste rå “new York” inspirerede lokaler i NV. Lokalet er i en tidligere lagerbygning med højt til loftet, store vinduespartier og en kæmpe tagterrasse. Vi har 400m2 alt i alt. Vi er netop igang med at afslutte de sidste opgaver ifm. en totalrenovering.

Vi er en ung dynamisk virksomhed med 12 medarbejdere, der dels udvikler og sælger software til Salesforce CRM og dels tilbyder konsulentydelser til nordiske Salesforce brugere. Vi er en broget flok kreative, innovative og målbevidste mænd og kvinder i skøn forsamling og vi håber du kommer til at trives hos os.

Du har mulighed for at leje en “flyverplads” i et åbent og inspirerende kontorlandskab, din egen kontorplads i et mindre lokale som du deler med andre, eller endeligt få dit eget lukkede kontor med op til 6 pladser.

Inklusiv i lejen er:
Brugsret til fælles køkken, toiletter med bad og fælles møderum
Mulighed for frokost mod betaling
Adgang til internet
Parkering
El, vand og varme
Rengøring
Logo ved hoveddør

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.