Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Frederiksberg C, Frederiksberg Allé

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 167053
  • Kontor
  • 260 m2
  • 473.976 Kroner
  • 1.822 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Hovedstadens Ejendomsadministration
Kim Jensen
tlf: 33 25 30 00
khj@lejemaal.dk
Hjemmeside

UDSIGT - UDSIGT - UDSIGT

CHARMERENDE KONTOR MED UDSIGT
Yderst sjælden mulighed for at leje et kontorlejemål i den smukkeste hjørneejendom på Frederiksbergs bedste adresse. Beliggenheden er "Second-to-none", hvor ejendommens hjørne vender direkte mod indgangen til Frederiksberg Have.

2. sals lejemålet som ligger under taget er på 260 m2, og er i dag indrettet som kontor med de hyggelige kendetegnende lettere skrånende vægge ud mod facaden. Der er storrumskontor, individuelle kontorrum, arkivrum, toiletter og køkken.

Fra alle kontorer er der en skøn udsigt ud over Frederiksberg Have, desuden kan tårnet i Zoologisk Have og Frederiksberg Slot ses i baggrunden.

Selve ejendommen er opført i 1871 og tegnet af arkitekt Johan Schrøders, hvis klassicistiske byggestil, gav bygningen et strejf af Nederlandsk renæssance.

Frederiksberg Allé 104 er beliggende ud til Frederiksberg Runddel overfor Frederiksberg Kirke og Frederiksberg Have. Det er en hjørneejendom, der løber om hjørnet fra Allégade til Frederiksberg Allé. Ejendommen er trukket tilbage på grunden mod Allégade, mens facaden ligger helt ud til vejen langs Frederiksberg Allé. Bag ved bygningen er en mindre gård.

Kvarteret emmer af historie med Frederiksberg Kirke som genbo og velkendte naboer som café Kellerdirk, restaurant Alléenberg og teateret Aveny T - og nede i stueetagen finder du Frankies Pizza med masser af udendørs siddepladser.

Der er gode offentlige transportmuligheder samt parkeringsmuligheder på Frederiksberg Allé og de tilstødende sidegader.

Metro på Frederiksberg Allé - blot 300 meter fra ejendommen.

Alle priser er ekskl. moms.

Momsfritagelse efter nærmere aftale.

Dette lokale ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.