Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorlokaler til leje i Brønshøj

Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Brønshøj.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger kontorlokaler til leje i Brønshøj
Du har søgt efter Kontorlokaler til leje i Brønshøj.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger kontorlokaler til leje i Brønshøj
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontor i Brønshøj

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier.

 

Find kontor i Brønshøj på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontor til leje i Brønshøj, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorlokaler på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorlokaler til leje i Brønshøj . Du kan se de aktuelle kontorlokaler til leje i Brønshøj herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Brønshøj end kontor til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorlokaler til leje i Brønshøj

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Brønshøj. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Brønshøj der matcher dine søgekriterier.