Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Esbjerg V, Susåvænget

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 165973
  • Kontor & Lager & Værksted
  • 250 - 650 m2
  • 276.000 Kroner
  • 424 Kroner/m2/år

Kontor lager lokaler

Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i Sæddings industrikvarter på den vestlige side af Tarphagevej.

Beskrivelse:
Ejendommen er jf. bbr bygget i 1987, opført i stålspærskonstruktion med røde mursten og med eternittag. Ejendommen fremstår meget pæn og velholdt.

Bygningen er placeret forrest på grunden med de 2 haller og porte ud mod [xxxxx]. Hallerne er opdelt i 2 men med åben adgang mellem hinanden. I den ene hal er der lavet trykkammer i armeret stål/beton samt trappe op til et kontor i indskudt dæk. I hallen findes ligeledes et mindre rum med håndvask. Den anden hal er ligeledes regulær med trappe op til indskudt kontordæk. Hallerne har en loftshøjde i kip på ca. 6 meter og 3 meter ved ydervæggen.

Fra begge haller er adgang til kontorafsnittet, som er i hele den bagerste del af bygningen, og er indrettet med 2 storrumskontorer, et mødelokale med glasvægge, 2 toiletter, printerrum og kantine. Kontorafsnittet er med gulvtæppe samt troldtekt loft og har et godt lysindfald, som giver et godt indeklima. Ligeledes er der nye vinduer fra 2017. Fra kontorerne er adgang ud bag bygningen, hvor man eventuelt kan have kunde indgang, da der her findes et stort befæstet areal til f.eks. parkering.

Grunden er rundt om bygningen udlagt i SF-sten, hvor der er mulighed for opbevaring/afsætning.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Esbjerg kommune - klik her for mere info.