Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Brabrand, Edwin Rahrs Vej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 166790
  • Kontor
  • 338 m2
  • 550 Kroner/m2/år

Kontorlokaler i spændende erhvervsområde

- Beliggende i stemningsfuldt område
- Nyrenoverede lokaler
- Gode parkeringsmuligheder
- Tæt på større indfaldsveje

Ejendommen har førhen huset en friskole, men nu bliver den ene halvdel af den forhenværende skole forvandlet til kontorlokaler. Den anden halvdel af bygningen står netop klar efter en gennemgribende renovering, og nu er turen altså kommet til denne del af ejendommen. Ambitionen er at renovere lejemålet, så det kommer til at fremstå flot og præsentabelt.

Lejemålet kommer til at bestå af 3 kontorrum, et tekøkken med spiseplads, et gangareal, samt egne toiletter. Der er desuden adgang til lejemålet via to indgange. Ejendommen er let at nå i bil, da den er placeret nær både Åby Ringvej, Viborgvej og Silkeborgvej, og der er mulighed for parkering lige uden for døren.

Området
Lejemålet ligger lige rundt om hjørnet fra Bazar Vest. Da Bazar Vest i 1996 blev etableret, var den grundlæggende idé bag projektet at tilføre området anderledes beskæftigelse- og integrationsmuligheder, hvilket vi nu udbygger yderligere med oprettelsen af disse kontorlokaler. Bazar Vest har siden dets begyndelse været et springbræt for nye erhvervsdrivende med et ønske om at starte deres eget, hvilket vi nu også ønsker at være for en bredere gruppe af erhvervsdrivende. Med Bazar Vest som nabo er du desuden sikret både gode indkøbsmuligheder og et væld af frokostmuligheder - blot et smutkast fra kontoret.

Lejemålet kan være klar til overtagelse omkring sommeren 2021.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.