Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Brabrand, Edwin Rahrs Vej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 163656
  • Kontor & Lager & Værksted
  • 1.876 m2
  • 480 Kroner/m2/år

Store og regulære lokaler i Brabrand

- Store og regulære lagerlokaler
- Beliggende i velfungerende industrikvarter
- Mulighed for let af- og pålæsning af varer
- Gode befæstede udearealer

Lejemålets kvadratmeter fordeler sig på størstedels lager, men har desuden en række mindre lokaler, der med fordel kan benyttes som kontorrum. Lejemålet ville derfor egne sig godt til en virksomhed, som har brug for meget lagerplads. Lagerrummet er desuden forsynet med en port med rampetilkørsel, hvilket giver mulighed for en let og effektiv af- og pålæsning af varer. Derudover er der også gode befæstede udearealer knyttet til virksomheden. Der er tillige mulighed for at benytte en hyggelig fælles gårdhave.

Ejendommen husede oprindeligt brødfabrikken Schulstads administration og produktionslokaler, men har også tidligere været anvendt til dæklager. Senest har lejemålet været brugt som fotostudie og lager.

Med sin korte afstand til både den Østjyske motorvej og den ydre Ringvej, er lejemål let at nå i bil. Der er i øvrigt mulighed for parkering lige ved døren. Ejendommens placering i Brabrand er desuden ideelt til virksomheden, der gerne vil have centrale lokaler – uden at ligge lige midt i centrum.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.