Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Århus C, Balticagade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 168430
  • Kontor
  • 181 m2
  • 1.000 Kroner/m2/år

Flotte kontorlokaler på Mellemarmen

I flotte og havnære omgivelser bliver det senere på året muligt at flytte ind på 181 m2 på Mellemarmen*.

- Beliggende i enormt attraktivt område
- Lyse lokaler med akustikloft og ventilation
- Fantastisk udsigt over Aarhus Havneområde
- Parkering lige uden for døren

Placeret på ejendommes 2. sal er du sikret en ualmindelig god udsigt, hvor du både får udsyn til Dokk1, Navitas og Aarhus Ø. Derudover får du med vinduer til alle sider et dejligt og naturligt lysindfald gennem hele lejemålet. Der er desuden akustikloft i gips i lejemålet samt ventilation for at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Lejemålet består af et stort kontorrum med plads til mellem 6 og 10 ansatte, 2 selvstændige kontor- eller mødelokaler, et rummeligt tekøkken, et arkiv/printerrum og egne toiletter. Det er muligt at leje parkeringspladser lige ude foran lejemålet.

Området: Mellemarmen
Interessen for at ligge på Aarhus Havn er stor, og det er ikke uden grund. Man fornemmer det da også med det samme - der er en helt særlig stemning på Mellemarmen. Selvom midtbyen blot er et smutkast derfra, er området på havnen noget helt for sig. På grund af sin placering har området da også i mange år har fungeret som omdrejningspunkt for byens handel. Området er sidenhen blevet til et mangfoldigt erhvervsområde, og på grund af initiativer som blandt andet Fællesskabet Mellemarmen (link) er området godt på vej til at blive et samlingspunkt for nytænkende og kreative virksomheder.

*Det er muligt at overtage lejemålet fra 01.10.2021, men lejemålet er betinget af Aarhus Havns endelige virksomhedsgodkendelse.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.