Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorhotel til leje, Skovlunde, Tonsbakken

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 147047
  • Kontorhotel & Kontor & Klinik
  • 995 Kroner
  • 1 - 25
  • fra 1 til 25 pladser
  • 1 - 250 m2
Kontaktinformation til udlejer:
Væxthuset
Væxthuset
tlf: +4553531717
kontakt@vxh.dk
Hjemmeside

Lej et kontor i Skovlunde

Kontorhotellet fremstår i flot, handicapvenlig og velholdt stand. Kontorhotellet er beliggende i Skovlunde og råder over godt 200 gratis parkeringspladser. De grønne og velplejede arealer med udsigt over søen giver et positivt indtryk ved ankomst.

Lokalerne er i dag primært opdelt som lyse cellekontorer i forskellige størrelser. Der bydes velkommen i præsentabelt og klinkebelagt indgangsparti med elevatorer samt adgang til kantinen, massage, fitness med bad og omklædning. På ejendommen er der yderligere mulighed for at leje Væxthusets delebiler, der står på p-pladsen foran kontorhotellet.

Såfremt der er behov for større kontorareal eller lagerareal, tilbyder ejendommen gode muligheder for dette også. 4 vareelevatorer gør det muligt at have produktion på alle etagerne, halvfabrikata ind og varer ud og som med fin loftshøjde på 2,5 – 2,65 m. åbner op for effektiv opbevaring, ligesom linoleum på gulvene tillader kørsel med lifte og andet materiel. Der er også gode muligheder i denne ejendom for at vokse organisk for mange typer virksomheder og ejendommens størrelse giver mulighed for at tilpasse den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov. Alle lejemål har adgang til fællesfaciliteter som massage, fitness med opklædning og bad, ”fredagsbar”, løbeklubber, kantine med udeareal om sommeren og mulighed for deltagelse i en kantineordning med et flot udvalg.

Indenfor kort afstand fra ejendommen findes bymidten i Herlev/Skovlunde, Herlev/Skovlunde Station med S-togsforbindelse mellem Ballerup og København, bus 155 kører hvert 20. min. kun 200 meter fra ejendommen og motorvejsafkørsel til København, Roskilde og Helsingør kan nåes inden for 5 min.

Tonsbakken er beliggende i området Mileparken, der i nyere tid har udviklet sig fra et traditionelt industrikvarter til et erhvervscentrum tæt ved København omgivet at succesrige virksomheder i udvikling. Yderligere har man kort afstand til BIG, der er Herlevs svar på et moderne ”mall” som vi kender det fra USA.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a., Dantec, Flamco, 2ways IT, Altox, Swarco samt 28 andre små og mellemstore virksomheder og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17 eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Dette lokale ligger i Ballerup kommune - klik her for mere info.