Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorhotel til leje, Brøndby, Kirkebjerg Parkvej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 165820
  • Kontorhotel & Kontor
  • 1 - 12
  • fra 1 til 8 pladser
  • 18 - 120 m2

Kontorhotel i Brøndby

Kontorhotel fra 15 m2 - 100 m2
Kontorhotel beliggende i Brøndby lige ved motorveje og offentlig transport (Glostrup S-togsstation) - med masser af gratis parkering. Her får du, udover nyistandsatte kontorer, særdeles lækkert indrettede faciliteter med masser af fællesarealer, flotte møbler og en indretning, du godt kan være bekendt at vise frem til dine gæster og samarbejdspartnere. Bliv mødt af vores smilende professionelle personale i receptionen. De er til for dig og sørger med bl.a. fælles morgenmad 1 x om måneden, hyggelige arrangementer mv., for at levere dig de mest optimale rammer, til at drive din virksomhed fra.
Der er tænkt på alt hos os,- internet, rengøring, mødefacilliter, kantine, telefoni og meget mere, og du kan sammensætte din aftale præcist, som du ønsker den.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til et hus der byder på både hygge og professionelle løsninger. DET vil du blive glad for i længden.
Kontakt os allerede i dag!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Brøndby kommune - klik her for mere info.