Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontorhotel til leje, Herlev, Lyskær

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 151338
  • Kontorhotel
  • 10 - 60
Kontaktinformation til udlejer:
BOKA GROUP A/S
Millie Korsdal Johansen
tlf: 23316931
mkr@bokagroup.dk
Hjemmeside

Nyt KontorHotel fra 10 m²

KontorHotel, OfficePark Herlev - København

Nyt og topmoderne KontorHotel beliggende på [xxxxx] 1, 3. sal, centralt i Herlev med facade direkte ud til Ring3.
På 3. sal i flot ny ejendom er der indrettet KontorHotel. Ejendommen er en del af OfficePark Herlev med i alt 35.000 m² kontor/domicil, med parkeringskælder under ejendommen.

Beliggenhed
KontorHotellet er beliggende meget centralt, med busstoppested lige ud foran døren samt kun 7 minutters gang fra Herlev S-tog Station. Gode tilkørselsforhold fra Motorring 3. Kørsel fra Rådhuspladsen nås på under 20 minutter. Yderligere får den kommende letbane stoppested direkte ud for ejendommen. Under ejendommen er der parkeringskælder med adgang via elevator direkte til KontorHotellet.

Lejemålet
Vi tilbyder lækre lyse kontorer i ny ejendom fra 10 m² op til ca. 10 arbejdspladser.
KontorHotellet er indrettet med glasvægge og massiv egetræsgulv, te-køkken samt mødelokale med AV-udstyr til fri afbenyttelse. Der er desuden fiber internet og mulighed for print/kopi samt kaffeordning.
Det er muligt at leje skrivebord, kontorstol og reoler. I stueetagen er der lækker stor fælles kantine samt møde- og konference lokaler med AV-udstyr, der kan benyttes mod betaling.
Der er gæsteparkering i terræn og mulighed for at leje en p-plads i p-kælderen. I KontorHotel OfficePark Herlev får du et centralt placeret, super moderne og præsentabelt kontor i lækre omgivelser med mulighed for et stort netværk og sparring.

Lys og indeklima
I KontorHotellet er der ventilation, der sikrer et godt indeklima. Vinduespartierne er ekstra høje, hvilket giver et godt lys i lokalerne.

Dette lokale ligger i Herlev kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Herlev