Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorhoteller til leje i Charlottenlund

Du har søgt efter Kontorhoteller til leje i Charlottenlund.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorhoteller til leje i Charlottenlund.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontorhotel i Charlottenlund

Charlottenlund er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Navnet Charlottenlund stammer fra Charlottenlund Slot, der skiftede navn fra Gyldenlund til Charlottenlund efter Christian 6. i 1730 forærede slottet til sin søster prinsesse Charlotte Amalie. Kongefamilien forlod dog slottet i 1935, hvorefter Dansk Fiskeriundersøgelser rådede over slottet. Derfor ligger Dansk Akvarium nu også som en del af Slotsparken.

Indbyggermæssigt er Charlottenlund et udpræget Velhaverkvarter, der ligger ud til Øresund nord for Hellerup. Der er ingen klare bygrænser i Gentofte Kommune, hvorfor det er svært at definere et bestemt byområde Charlottenlund dækker over. Charlottenlund er udover Slotsparken også kendt for Charlottenlund Fort og nordens ældste travbane, Charlottenlund Travbane.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Charlottenlund ligger nord for Hellerup, syd for Klampenborg og øst for Gentofte. Byen Ordrup ligger i postnummerområdet for Charlottenlund. Strandvejen løber igennem Charlottenlund, hvor den på et tidspunkt bliver til Kystvejen.

 

Find kontorhotel i Charlottenlund på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontorhotel til leje i Charlottenlund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorhoteller på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorhoteller til leje i Charlottenlund . Du kan se de aktuelle kontorhoteller til leje i Charlottenlund herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Charlottenlund end kontorhotel til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorhoteller til leje i Charlottenlund

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Charlottenlund. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Charlottenlund der matcher dine søgekriterier.