Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontorhotel til leje, Allerød, Gydevang

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 146900
  • Kontorhotel & Kontor & Klinik
  • 1.895 Kroner
  • 1 - 25
  • 25 - 500 m2
Kontaktinformation til udlejer:
Væxthuset
Væxthuset
tlf: +4553531717
kontakt@vxh.dk
Hjemmeside

Lej et kontor i Allerød

Kontorhotellet fremstår i flot velholdt stand.

Der bydes velkommen i et præsentabelt og klinkebelagt indgangsparti. Herfra er der trappe til 1. salen. Lokalerne er primært opdelt som lyse cellekontorer i forskellige størrelser. Kontorhotellet byder på gode muligheder for at afholde møder og konferencer i det store konferencelokale, der kan åbnes ind til kantinen.

Indenfor kort afstand (3 min. i bil) fra ejendommen findes bymidten i Allerød, Allerød station med S-togsforbindelse mellem Hillerød og Køge samt Hillerødmotorvejen, hvorfra man kan nå København på 30 min. i bil. Lige uden for døren kører bus 335 hver halve time til Hillerød, Allerød og Farum station.
I Allerød kommune er der tre større erhvervsområder med henholdsvis kontor/administration, lettere industri, lettere produktion, forskning, uddannelse m.m.

Ejendommen Gydevang 2 er opført i 1966 og har gennemgået en totalrenovering i 1996. Den fremstår som en flot og anderledes hjørneejendom med en særdeles god beliggenhed i Borupgård Erhvervsudstykning – Et af Nordsjællands flotteste og mest præsentable grønne erhvervsområde.

Såfremt man har behov for et større kontorareal eller lager, indeholder ejendommen flere erhvervslejemål på i alt 7.735 etagemeter, som alle fremstår velvedligeholdt og indrettet i moderne, lyse og venlige materialer.

Der er mange parkeringspladser omkring ejendommen.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Falck, Bosch, Kongeegen og man er altid velkommen til at komme forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.
Ring til Væxthuset på 53 53 17 17 eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning.

Dette lokale ligger i Allerød kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Allerød