Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontorfællesskab til leje, Charlottenlund, Jægersborg Allé

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 153906
  • Kontorfællesskab & Kontor & Klinik
  • 995 Kroner
  • 1 - 25
  • fra 1 til 6 pladser
  • 1 - 250 m2
Kontaktinformation til udlejer:
Væxthuset
Væxthuset
tlf: +4553531717
kontakt@vxh.dk
Hjemmeside

Væxthuset Charlottenlund

Nu genopstår Akvariet som rekreativt samlingspunkt for Gentoftes borgere og alle andre med appetit på god træning, og lækker mad i Danmarks smukkeste rammer.

Motion, mad og kontorhotel bliver nemlig hovedattraktionerne i Akvariet, som skal understøtte Gentofte Kommunes vision om at skabe og styrke fællesskaber, der favner og motiverer til et aktivt liv.

De smukke bygninger skal igen tiltrække mennesker i alle aldre til berigende samvær gennem fysisk udfoldelse, inspirerende events og nærende måltider – eller måske bare en god kop kaffe eller et køligt glas i solen.
Kontorhotellet byder på en hall med et hyggeligt venteområde til jeres gæster, opdelte lyse cellekontorer med en fleksibel indretning, som kan skræddersys efter jeres ønsker, mødelokaler, reception, gratis p-pladser, overvågning etc. Og prikken over i’et er naturligvis placeringen ved akvariet, Charlottenlund strandpark, Slotsparken, Skovridderkroen, MASH, Cafe Jorden Rundt. Området er attraktivt og et populært sted for virksomheder at slå sig ned, ikke mindst fordi de mange spisesteder giver talrige frokostmuligheder i Akvariet inde som ude.

Man kan nå indfaldsvejene til København på 5 min og bus 171, 172 og 179 holder 200 m fra ejendommen og Charlottenlund station inden for 700m. Der er mulighed for lager/arkiv i den højloftede og tørre kælder.

Dette lokale ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info.