Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Kontorfællesskaber til leje i Hellerup

Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Hellerup.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Kontorfællesskaber til leje i Hellerup.
Filtrer annoncerne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger kontorfællesskab i Hellerup

Hellerup er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Hellerup er generelt et af Danmarks mest velhavende områder, hvilket også gør det til et af de områder med de højeste huspriser. Modsat mange andre byer i Storkøbenhavn var det ikke jernbanen, der skabte den største befolkningstilvækst for området, da den første station i Hellerup lå et godt stykke fra Strandvejen, hvor den største udvikling fandt sted. Hellerup er ikke et gammelt byområde, som mange af de andre byer i Gentofte Kommune, men opstod derimod først ved udstykning i slutningen af 1800-tallet. C.L. Ibsen anses som det moderne Hellerups grundfader, da han i slutningen af 1800-tallet opkøbte en stor række gårde i området og udstykkede området.

Der er stort set ingen industri i området udover Tuborgs hovedkvarter. Området er derfor primært bebygget af villaer samt en række forretninger, der især er centreret omkring Strandvejen, der er blevet et moderne handelsstrøg samt gennemfartsvej. Hellerup har i lang tid været vokset sammen med de andre bydele i Gentofte Kommune, hvor der ikke er nogle klare bygrænser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Hellerup ligger nord for København og afgrænses af de gamle veje Bernstorffsvej og Tranegårdsvej.

 

Find kontorfællesskab i Hellerup på Virksomhedslokaler.dk

Søger du kontorfællesskab til leje i Hellerup, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige kontorfællesskaber på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige kontorfællesskaber til leje i Hellerup . Du kan se de aktuelle kontorfællesskaber til leje i Hellerup herover. Klik på overskriften ud for hvert lokale for at læse mere. Søger du andre typer erhvervslejemål i Hellerup end kontorfællesskab til leje, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som lokalesøger og få besked om nye kontorfællesskaber til leje i Hellerup

Vores lokalesøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lokaler til leje i Hellerup. Du kan oprette dig som lokalesøger ved at trykke her - så får du besked om nye lokaler til leje i Hellerup der matcher dine søgekriterier.