Rapportér

Kontorfællesskab til leje, København K, Amaligade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 150392
  • Kontorfællesskab & Kontor
  • 2.200 Kroner
  • 1 - 4
  • fra 1 til 2 pladser
  • 1 - 24 m2

Bliv en del af et kontorfællesskab på Danmarks mest eksklusive adresse

Kontorfællesskabet er beliggende i store herskabslokaler på Amaliegade, hvor indretningen afspejler adressens eksklusive placeringen. Her underbygges lokalernes stilrene design og æstetiske udtryk, en historisk fortælling fra bygningens opstående i 1888, hvor Christian d. 9. regerede Danmark fra adressens nabo, Amalienborg Slotsplads.

Lokalerne består af et stort køkken, med mulighed for madlavning, to badeværelser, 5 kontorer, ét mødelokale, og en lounge/foyer. Lokalerne ligger 5 minutters gå-gang fra Kongens Nytorv og 3 minutter til Nyhavn, Sankt Annæ plads og Ofelia Plads.

Det er på nuværende tidspunkt tre kontorpladser til rådighed. En plads i et dobbelt kontor, samt plads i storrumskontor med 4 pladser. Begge kontorer ligger i forlængelse af hinanden, og kan derfor udlejes samlet såfremt dette ønskes. Prisen pr. kontorplads er 3600 kr. for en plads i dobbeltkontor, og 2200 for plads i storrumskontor

Med i prisen fås både adgang, venteværelse/loungeområde, køkken, fri kaffe og te, WIFI, og rengøring. Udover dette, har du også mulighed for at blive en del af vores eksisterende frokostordning.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København K