Rapportér

Kontorfællesskab til leje, Frederiksberg C, Suomisvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 133629
  • Kontorfællesskab
  • 1.475 Kroner
  • 1 - 20

Vil du være del af en kontorklub der giver dig en ny måde at arbejde, netværke og møde...

Dette kontorfællesskab er en kontorklub for selvstændige og freelancere. Vi har taget det bedste fra kontorfællesskabet, caféen og medlemsklubben – så du kan få det bedste ud af din virksomhed.

Med en kontorplads her har du som selvstændig din base i København. Det er et kontorfællesskab, hvor du kan arbejde koncentreret og invitere dine forretningsforbindelser ind til møder, men det er også en medlemsklub – en kontorklub. Her kan du sparre med andre succesfulde selvstændige, deltage i medlemsarrangementer, workshops og powermøder.

Sæt dit netværk på turbo og oplev hvordan samarbejde på tværs af fag og brancher kan udvikle dig og din virksomhed!

Vi er ikke et traditionelt kontorfællesskab med faste pladser, men du arbejder fra dynamiske workspots – enten i salen eller på balkonen…

Du kan afholde det professionelle bestyrelsesmøde eller den kreative brainstorm. Du bestemmer, hvordan din arbejdsdag skal udforme sig – og den er altid forskellig fra dag til dag. Hos os får du fleksibiliteten til at gøre noget forskelligt – og til at arbejde på din måde, når du har lyst.

Bare fordi man driver forretning alene behøver man ikke at være ensom i arbejdstiden. Medlemmerne skaber et socialt fundament for sidemandscoaching og har altid nogen at spise frokost eller dele caffé latte-pausen med. Og med god nymalet kaffe, frisk bagværk og lækre tapas fra vores café kan du altid forkæle dig selv, når du er på arbejde.

ET MEDLEMSSKAB KOSTER 1475 KR. PR. MÅNED OG GIVER DIG:
- Et enestående supplement til hjemmekontoret
- Mulighed for sparring med andre succesfulde selvstændige
- Medlemsarrangementer med fagligt input, netværk, fest og hygge

og sikrer de praktiske rammer om din virksomhed med:

- Gratis Wi-Fi og sort/hvid print
- Mulighed for postservice og CVR-tilknytning til adressen
- Medlemsfordele, fx. rabat på printaftaler

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksberg C