Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Ishøj, Industrikrogen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 160545
  • Kontor & Kontorfællesskab & Showroom
  • 1.500 Kroner
  • 1 - 15
  • fra 1 til 8 pladser
  • 15 - 60 m2
Kontaktinformation til udlejer:
TJ Ejendomsinvest ApS
Tino Vinzents
tlf: 27582680
Tiv@artac.dk

Kontorlokaler - Kontorfællesskab

Attraktivt nyrenoveret indflytningsklar kontorfællesskab centralt på Vestegnen
Nyt kontorfællesskab med selvstændige kontorer og fællesarealer, særdeles centralt placeret i veludbygget industriområde i Ishøj med 1. min. til flere motorveje, bus og S-tog.

Ejendommen er på 1.200 M2 og med en række unikke faciliteter såsom 3.000 M2 have og stor terrasse samt parkeringsarealer. Ejendommen er nyrenoveret og fremstår meget flot, præsentabel samt indflytningsklar.

Hvis du ønsker at starte billigt i et selvstændigt kontorlokale, og samtidigt være en del af et dynamisk fællesskab af små/mindre virksomheder, tilbyder vi pt. 2 ledige kontorer i vores kontorfællesskab på 1. sal (Fra 15 til 45 M2)

Gratis parkering og Internet. Fri brug af mødelokale, køkken, toiletfaciliteter og adgang til fællesområder. Inklusiv i prisen er bl.a. Internet, El, varme og vand, samt rengøring i fællesarealer.
Pris fra kr. 3.000,- pr. måned + moms.

Services:
Indhegnet grund, Elektrisk gitterport, Videoovervågning, Alarmsystem, Internetforbindelse, Eget firmaskilt ved indgang, Konference-mødefaciliteter, Showroom, Køkken/frokoststue, Relax område med TV, Parkeringspladser, Rengøring mv.

Vi ser frem til at høre fra dig, og om dine ønsker og behov - samt ikke mindst fremvise, hvad vi selv synes er, et absolut fantastiske og hyggeligt kontormiljø!

Jørgen & Tino

Dette lokale ligger i Ishøj kommune - klik her for mere info.