Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Odense SØ, Blangstedgårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 155931
  • Kontor
  • 791 m2
  • 544 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

791 m² i stue og parterreplan i veludbygget erhvervsområde i Odense SØ

791 m² i stue og parterreplan i veludbygget erhvervsområde i Odense SØ
Blangstedgårdsvej er beliggende i et trafikknudepunkt ved Ring 2, en direkte indfaldsvej til Odense Centrum, og Ring 3, som giver let adgang til motorvejen – både den øst-vestgående E20 – samt den sydgående motorvej til Svendborg. I området ligger bl.a. TV2 Fyn, Rosengårdscenteret og IKEA samt andre store og små virksomheder.
Bygningen er opført i 1987 med facader i røde teglsten og build-up tag pålagt tagpap. I facaden mod Munkerisvej er der store buede glasfacader fra stueplanshøjde til 1. sal.
I lejemålet finder man en stor kantine med godt køkken med hvide elementer og håndtag i stål, komfur, emhætte, opvaskemaskine og stort køleskab. Der er både storrumskontorer og mindre kontorer i lejemålet samt flere møderum og depotrum. De fælles toiletter er beliggende i den fælles opgang, hvorfra det er muligt at bevæge sig rundt i ejendommen.
Lokalerne overtages nymalet og med ordnede gulve (istandsat).
Der er parkering foran ejendommen, og grunden er befæstet med SF-sten til parkeringsforhold for ca. 60 biler. Der er få minutters gang til Nyborgvej, hvor der er busstoppested og ca. 1000 meter til den nye letbane.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.