Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Odense C, Kongensgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 161325
  • Kontor
  • 121 m2
  • 166.800 Kroner
  • 1.378 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

121 m² kontorlokaler beliggende på 1. sal i Odenses gågade Kongensgade

121 m² kontorlokaler beliggende på 1. sal i Odenses gågade Kongensgade
På gågaden i Odense City, ligger denne meget smukke og flotte erhvervsejendom midt i Kongensgade. Ejendommen som er opført i 1904, har gennemgået en totalrenovering, hvor bl.a. tagetagen er blevet udnyttet og ejendommen fremstår som en af gadens flotteste og mest velholdte.
Ejendommen er i stuetagen udlejet til detailbutikker. På ejendommens baghus og øvrige etager findes eksklusive kontorlejemål med bl.a. udgang til fælles tagterrasse til lejemålene beliggende på 1 sal. Ejendommen er på alle måder repræsentativ for virksomheder, der vil bo i centrum og under absolut velordnede forhold.
Det ledige kontorlejemål på 121 m2 ligger på 1. sal i bygningens baghus. Der er godt stort køkken-alrum. Stort kontor med udgang til fælles tagterrasse som deles med forhusets 1. sal.
Endvidere er der 3 store kontorer samt adgang til toilet og badeværelse.
Lejemålet er nyrenoveret og fremstår i yderst velholdt stand. Evt. ændringer af lejemålets planløsning kan forhandles med udlejer.
Det er muligt at leje en p-plads i ejendommens gårdrum. Der findes offentlig parkering i området omkring ejendommen, f.eks. Slotscentret, Grønnegade m.fl.
Lejemålet er beliggende tæt på Odense banegård, ligesom Odense Letbane i 2021 får letbanestop kun 300 meter fra ejendommen.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.