Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér

Kontor til leje, Odense C, Kongensgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 161303
  • Kontor
  • 122 m2
  • 115.200 Kroner
  • 944 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

122 m² kontorlejemål udlejes i flot erhvervsejendom i Odenses gågade

122 m² kontorlejemål udlejes i flot erhvervsejendom i Odenses gågade
På gågaden i Odense City, ligger denne meget smukke og flotte erhvervsejendom midt i Kongensgade.
Ejendommen som er opført i 1904, har gennemgået en totalrenovering, hvor bl.a. tagetagen er blevet udnyttet og ejendommen fremstår som en af gadens flotteste og mest velholdte.
Ejendommen er i stuetagen udlejet til detailbutikker. På ejendommens baghus og øvrige etager findes eksklusive kontorlejemål med bl.a. udgang til fælles tagterrasse til lejemålene beliggende på 1. sal.
Ejendommen er på alle måder repræsentativ for virksomheder, der vil bo i centrum og under absolut velordnede forhold.
Det ledige kontorlejemål på 122 m2 ligger på 1. sal i bygningen med en skøn udsigt over gågaden. Der er godt stort kontor, som evt. kan benyttes som reception, mødelokale, storrumskontor m.v. hvor der er adgang til tekøkken og toilet. Endvidere er der 3 store kontorer og fra det ene kontor er der udgang til stor fælles tagterrasse som man deler med lejemålet beliggende på baghusets 1. sal.
Lejemålet er ny-renoveret og fremstår i yderst velholdt stand, og evt. ændringer af lejemålets planløsning kan forhandles med udlejer.
Det er muligt at leje en p-plads i ejendommens gårdrum. Der findes offentlig parkering i området omkring ejendommen, f.eks. Slotscentret, Grønnegade m.fl.
Lejemålet er beliggende tæt på Odense banegård, ligesom Odense Letbane i 2021 får letbanestop kun 300 meter fra ejendommen.

Dette lokale ligger i Odense kommune - klik her for mere info.