Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København SV, Sydhavns Plads

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 166196
  • Kontor
  • 235 m2
  • 1.250 Kroner/m2/år
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Veldisponeret og lyst kontorlejemålet med egen tagterrasse

Veldisponeret og lyst kontorlejemålet med egen tagterrasse
Særdeles lyst kontorlejemål, beliggende på øverste etage i pæn og præsentabel ejendom.
Sydhavnen var før i tiden et område præget af tungere industri med B&W som den helt store arbejdsplads. Området har igennem de sidste 20 år gennemgået en stor forvandling, og fremstår i dag som en helt ny moderne bydel, med eksklusive boliger, og en spændende arkitektur hvor havnen og kanalerne er tænkt ind i bydelen.
Det eksklusive boligkvarter er nu forbundet med Islands Brygge med havnebad, indkøbscenteret Fisketorvet samt kulturhus. Større danske virksomheder såsom YouSee, Mobilselskabet 3 og Oister, Arla Foods, Falck Healthcare, samt fagorganisationen METAL har alle deres hovedsæde i Sydhavnen.
Sydhavnen har tillige konferencehotellet Scandic, men også det lidt mere anderledes og fancy hotel Moxy, med mulighed for fitness og Dinning, er beliggende i Sydhavnen.
Aalborg Universitet er også beliggende i Sydhavnen, og kan med sin 42.500 m2tilbyde en bred række af videregående uddannelser i CAMPUS Sydhavnen. Området har særdeles gode parkeringsmuligheder i mange af de p-huse der er etableret i området.
Lejemålet er indrettet i moderne rustik stil med et lyst gulvtæppe, varme farver på væggene, akustiklofter med indbygget grundbelysning, samt synlig ventilation og køl.
Lejemålet består af en kombination af åbent kontorlandskab med mulighed for op til 4 arbejdspladser, samt lukkede kontorer i varierende størrelse. Endvidere forefindes møderum der kan rumme 8 mødedeltagere. Lejemålet har 2 toiletter samt egen badefacilitet. Lejemålets køkken er placeret i den åbne gang, og falder godt ind i lejemålets stil, så det fremstår som et ”café-køkken”.
Der kan lejes 2 parkeringspladser på ejendommen iht. nærmere aftale. Det er også muligt at parkere i A.C. Meyers parkeringshus som tilbyder parkering fra kr. 499,-og op til 1.400,-pr. måned.
Ejendommen er beliggende ved de store indfaldsveje til København K, og virksomheden kan derved opnå en god eksponering via skiltning på ejendommens gavl.
Alt i alt et særdeles veldisponeret lejemål i en præsentabel og eksponeret ejendom, med adgang til gode parkeringsmuligheder.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.