Denne annonce tilhører en profiludlejer
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, København K, Sværtegade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 176576
  • Kontor
  • 121 m2
  • 1.450 Kroner/m2/år
  • Rapportér fejl
Kontaktinformation til udlejer:
Barfoed Group
Karina Kærup
tlf: 29623820
kal@barfoedgroup.dk
Hjemmeside

Charmerende kontorlejemål i hjertet af København K.

Charmerende kontorlejemål i hjertet af København K.
Over porten står der I. G. Schwartz & Søn A/S, som blev grundlagt i 1801 og som i mange år havde sin kunstdrejervirksomhed her i ejendommen.

Denne smukke, fredede bygning har siden hen været anvendt af flere virksomheder, og i dag er der kontor fra 1. til 4. sal (it, webdesign, oversættelsesbureau og skønhedsklinik), samt en meget populær take away forretning med luksus pitabrød i underetagen. Butikken med de smukke vinduer i stueplan er under udlejning.

Skønhedsklinikken på 4. sal fraflytter, og derfor kan Barfoed Group nu tilbyde et charmerende og nydeligt kontorlejemål, som du kan se på billederne. Bemærk venligst, at billederne er med den tidligere lejers inventar, men lokalerne og selve indretningen er stadig som vist.

Lejemålet er indrettet med tre kontorlokaler i forskellig størrelse, hvoraf et evt. kan være et mødelokale, samt med tekøkken, toilet og et lille depotrum. Der er hvide vægge og lofter, samt mellemlyse trægulve, og lejemålet overtages nymalet på alle malede flader samt med nylakeret trægulv.

Indgangen sker via den flotte port, og selve rummet i portens ene side må anvendes af den kommende lejer af butikken i stueplan, på en pæn og velordnet måde.

Velkommen til et super hyggeligt område, hvor der er kort til alt, og hvor du mærker byens puls, når du går i middelalderbyens charmerende gader.

Dette lokale ligger i København kommune - klik her for mere info.