Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Århus N, Olof Palmes Allé

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 161036
  • Kontor
  • 306 m2
  • 1.000 Kroner/m2/år

Lyse kontorlokaler med højt til loftet

De flotte og lyse kontorlokaler på 1. sal på [xxxxx] danner rammerne om et kontormiljø, der i høj grad giver lejeren mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen. Lokalerne er på nuværende tidspunkt indrettet med fokus på både enkeltmandskontorer samt delekontorer, hvilket lokalerne er særdeles velegnede til. På trods af inddelingen af kontorerne fremstår lejemålet dog både åbent og sammenhængende ved hjælp af brugen af glaspartier og lave vægge. Lejemålets lette loftkonstruktion med ovenlys sikrer desuden et rummeligt særpræg med gode lysindfald gennem hele lejemålet.

- Fleksibelt lejemål med flere anvendelsesmuligheder
- Lyse og funktionelle lokaler
- Gode tilkørselsforhold
- Parkeringsmuligheder foran lejemålet

Lejemålet består på nuværende tidspunkt af flere mindre kontorer, 3 samtalerum, et tekøkken, et mødelokale, gode toiletforhold samt eget indgangsparti i glas. Mødelokalet ville også egne sig godt som kantineområde. Der er desuden mulighed for leje af parkeringspladser lige foran lejemålet.

Ejendommen er beliggende nær Aarhus Universitetshospital i Aarhus N, i et område der beskæftiger en bred vifte af virksomheder. Lejemålet er gennem dets placering nær både Hasle Ringvej og Randersvej let at nå med bil. Desuden er der blot 150 meter fra lejemålet adgang til både bus og letbane.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.