Rapportér

Kontor til leje, Århus C, Klosterport

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 146207
  • Kontor
  • 405 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Nyistandsat og eksklusivt kontor i enormt unikt område i Aarhus C

Du får en god kombination af dynamisk storrum og plads til fordybelse. Den nyistandsatte fjerde sal er indrettet som et åbent kontormiljø med tilhørende køkken. På femte salen finder du selvstændige kontorer/mødelokaler - og lad os allerede nu advare: her tager charmerende fritlagte bjælker især kegler.

Det er oplagt til virksomheden, der leder efter et midtbylejemål ud over det sædvanlige. Her er plads til at folde ambitionerne ud og udsyn til at skue fremad. Her kan dine medarbejderne gå eller cykle til og fra arbejde. Er du i bil, er det også muligt at leje parkeringspladser i gården, og offentlig transport finder du få meter fra lejemålet.

Unikt og utraditionelt baggårdsmiljø
Vi behøver ikke at fortælle dig, at lejemålet er placeret lækkert centralt, det er let at se på et kort. Men ved du, at det altså også befinder sig i en gemt perle af et utraditionelt miljø, der sjældent ses mage til andre steder.

Lejemålet er beliggende i et kulturhistorisk område, hvor en sød og kreativ fortid i den grad stadig spiller en rolle i det omkringliggende baggårdsmiljø. Før i tiden holdt Chokoladefabrikken Elvirasminde til i bygningerne, og helt i stedets ånd gør mange sigende detaljer baggården til et skjult åndehul i den pulserende midtby.

Nabolejerne tæller en bred vifte af kreative hjerner, opfindsomhed og innovation på højt niveau. Her kan nævnes Stiller’s Coffee, tapas- og vinbar, en Barber Shop, adskillige arkitekter, ingeniører og it-virksomheder, samt en Gøglerproduktionsskole. Er det ikke nok, ligger Latinerkvarteret og Magasin blot 2 min. herfra.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Århus C