Rapportér

Kontor til leje, Århus C, Fiskerivej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 156217
  • Kontor
  • 1.740 m2
  • 1.200 Kroner/m2/år

Knivskarpt erhvervslejemål i de gamle industrihaller på Aarhus Lystbådehavn

Sjældent er der set et flottere og mere inspirerende lejemål end dette. Her er imponerende mange velbevarede detaljer, som er ajourført til tiden. Her er store sprossede vinduespartier, som hiver en masse lys og luft ind i de åbne og højloftede haller. Netop disse haller er omdannet til et inspirerende erhvervslejemål med rå og velbevarede industrielle detaljer, samt en uovertruffen kantineafdeling med plads til 50, som må siges at være husets absolutte samlingspunkt.

Med den ultimative placering i Aarhus C og med en usammenlignelig panoramaudsigt over Aarhus Lystbådehavn, med Aarhus Ø som den perfekte kontrast i baggrunden. Kontraster er netop det, der kendetegner [xxxxx] . Vejen emmer af liv, lokal sammenhængskraft og kreativitet. Her får man følelsen af to verdener, der forenes i et charmerende samspil.

Udover hallerne er der indrettet selvstændig afdeling som i dag anvendes til kontorfællesskab. Denne del er indrettet med mindre kontorer i glas og med levende fælles område i centrum, som indbyder til ophold - her er ligeledes ikke gået på kompromis med materialevalg og udtryk.

Dette lejemål står knivskarpt. Det skal ses og opleves.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Århus C