Rapportér

Kontor til leje, Århus C, Balticagade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 156244
  • Kontor & Showroom
  • 1.375 m2
  • 1.050 Kroner/m2/år

Gennemført erhvervslejemål i de gamle pakhuse på Mellemarmen

Særdeles attraktivt og sjældent udbudt erhvervslejemål i den tidligere skibssmedje tilknyttet Århus Værft. I 2010 blev netop disse haller forvandlet til et ekstraordinært og imponerende lejemål, hvor tøjbrandet Minimum A/S indtil nu har haft deres base.

Velkommen til Mellemarmen. Mellemarmen har i mange år, på grund af sin placering og mulighed for at få leveret varer over kaj, været kendt for at være it-stedet for virksomheder indenfor tøj- og designbranchen. Disse virksomheder er fortsat stærkt repræsenteret, men med tiden har også virksomheder i andre retninger, ligeledes med havnerelation, fundet vej her til "havnen". Lejemålene på Mellemarmen er holdt råt og industrielt, med højt til loftet, fine detaljer, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med funktionalitet og komfort.

Lejemålet her er noget ud over de sædvanlige. Mange af detaljerne fra tidligere anvendelse er bevaret. Dette har skabt nogle udsædvanlige charmerende rammer. Her er store vidder, højt til loftet, rå beton, mursten og en hel masse lys og genskin fra Aarhus Bugten.

Lejemålet er i stueplan primært indrettet som åbent kontorlandskab, med kig til 1. salen, selvstændige kontorer i glas, som i dag anvendes til showrooms, flot indgangsparti med garderobe, tekøkken, 3 toiletter, hvoraf 1 er med brus, samt lagerplads.

På 1. Salen er der ligeledes stort kontorareal, yderligere 3 selvstændige kontorer, 2 toiletter, samt stor kantineafdeling.

Et lejemål der skal ses og opleves!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Århus C