Rapportér

Kontor til leje, Århus C, Balticagade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 156243
  • Kontor & Showroom
  • 421 m2
  • 1.050 Kroner/m2/år

Industrielt kontor/ showroom i attraktivt erhvervsområde på Mellemarmen

Velkommen til Mellemarmen. Mellemarmen har i mange år, på grund af sin placering og mulighed for at få leveret varer over kaj, været kendt for at være it-stedet for virksomheder indenfor tøj- og designbranchen. Disse virksomheder er fortsat stærkt repræsenteret, men med tiden har også virksomheder i andre retninger, ligeledes med havnerelation, fundet vej her til "havnen". Lejemålene på Mellemarmen er holdt råt og industrielt, med højt til loftet, fine detaljer, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med funktionalitet og komfort.

Lejemålet her rummer alle de facetter som netop Mellemarmen er kendt for, og som ikke ses rundt omkring i byen. De traditionelle industrielle rammer med store vidder og god lofthøjde, og følelsen af industrifabrik er bevaret. Der er etableret åbent kontorlandskab med lette rumopdelinger, afrensede betonsøjler, flot og råt epoxygulv, som god kontrast til de sædvanlige kontorborde. Lejemålet har desuden køkken i åben forbindelse til resten af kontoret, lagerlokale, samt toilet.

Der er i ejendommen elevator, samt mulighed for leje af parkeringspladser.

Et helt igennem gennemført lejemål til den kræsne lejer, hvor inspirerende rammer og stærk beliggenhed er altafgørende.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Århus C