Rapportér

Kontor til leje, Århus C, Balticagade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 155659
  • Kontor
  • 295 m2
  • 1.000 Kroner/m2/år

Kontorlokaler i innovativt havneområde

Tilbagetrukket fra byens stress og jag ligger kontorlokalerne på 1. sal på [xxxxx] og venter på, at dets nye lejere skal rykke ind*. Her får du:

- Unik udsigt over havneområdet i Aarhus
- Flotte og lyse kontormiljøer
- Utrolig central beliggenhed
- Gode muligheder for parkering foran ejendommen

Ved første øjekast ligner ejendommen måske en vilkårlig bygning på Havnen. Men med sine dejligt lyse og åbne kontorer gør det tidligere mesterkontor på Havnen indtryk. Fra ejendommen er der desuden udsigt over Aarhus Skyline, hvilket indbefatter kig til blandt andet Dokk1, Aarhus Domkirke og Navitas.

Kontorlejemålet er beliggende på hele 1. salen i to parallelt sammenbyggede ejendomme, hvilket giver en lille niveauforskel på 3 trin. Lejemålet består af 2 storrumskontorer, 2 mindre kontorer, et møderum, et veludstyret tekøkken med rum til spisepladser, arkivrum, printerrum, entré og 2 separate toiletter. Lokalerne er velegnede som kontor, men kan også anvendes som showroom eller til lignende formål.

Ejendommen er beliggende på Mellemarmen på Aarhus Havn, som på grund af sin placering i mange år har fungeret som omdrejningspunkt for byens handel. Området er sidenhen blevet til et mangfoldigt erhvervsområde, og på grund af initiativer som blandt andet Fællesskabet Mellemarmen er området godt på vej til at blive et samlingspunkt for nytænkende og kreative virksomheder.

*Lejemålet er betinget af Aarhus Havns endelige virksomhedsgodkendelse.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.