Rapportér

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 162006
  • Kontor
  • 138 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Indbydende og lyst kontorlejemål

Lejemålet er beliggende på [xxxxx] i det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj, der tidligere husede den gamle togfabrik. Det er et ideelt lejemål til dig, som søger et centralt lejemål, der stadig er let tilgængeligt. Lejemålet har et fantastisk lysindfald, og byder med sine kvadratiske rum på et væld af muligheder for indretning. Lejemålet har desuden et velfungerende tekøkken med dertilhørende stort spiserum, der giver rig mulighed for at styrke det kollegiale fællesskab i pauserne.

- Indbydende og præsentabelt kontorlejemål
- Attraktiv beliggenhed i dynamisk erhvervsområde
- Optimale vindues- og lysforhold
- Gode tilkørselsforhold fra midtby såvel som E45

Lejemålets 138 m² består af 3 kontorrum, hvoraf det ene kan benyttes som mødelokale, et tekøkken, et spiserum/opholdsrum, et kopirum og eget toilet.

Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Frichparkens centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade gør området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.