Dette er en annonce
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 160218
  • Kontor
  • 1.680 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Stort kontorlejemål med mange muligheder

Er du på jagt efter et moderne lejemål med mulighed for indflydelse på indretningen? Så har du her muligheden!

Efter mange år med den samme lejer trænger lokalerne til modernisering. Planen er at give lokalerne en gennemført opgradering, bl.a. med stålrammer omkring glaspartierne, massive plankegulve, lameller af træ og rå bygningsmaterialer (bl.a. i form af murstensvægge). Kombinationen af det nye og de rå bygningsmaterialer giver en god stemning og et godt miljø, både for medarbejdere og kunder. Vores dygtige tegnestue sidder klar, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest optimale indretning.

Området
I den gamle togfabrik på [xxxxx] ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.