Rapportér

Kontor til leje, Åbyhøj, Søren Frichs Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM LOKALET!
  • 160217
  • Kontor
  • 742 m2
  • 1.100 Kroner/m2/år

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Stort kontorlejemål med mange muligheder

Er du på jagt efter et moderne lejemål med mulighed for indflydelse på indretningen? Så har du her muligheden!

Efter mange år med den samme lejer trænger lokalerne til modernisering. Planen er at give lokalerne en gennemført opgradering, bl.a. med stålrammer omkring glaspartierne, massive plankegulve, lameller af træ og rå bygningsmaterialer (bl.a. i form af murstensvægge). Kombinationen af det nye og de rå bygningsmaterialer giver en god stemning og et godt miljø, både for medarbejdere og kunder. Vores dygtige tegnestue sidder klar, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest optimale indretning.

Skal du bruge mere plads? Så er der en unik mulighed for at kombinere både 1. sal og 2. sal, og til sammen få et lejemål på ca. 3.500 m2.

Den markante samling af gule bygninger på [xxxxx] (Frichsparken), er byens største erhvervspark på over 40.000 kvadratmeter. Frichsparken har en unik placering, med både Aarhus C og Aarhus Syd Motorvejen inden for kort afstand, og er hjemsted for en lang række større og mindre virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Området bærer stadig tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Blandt andet står en stor del af de gule bygninger med de krumme tagkonstruktioner stadig den dag i dag, selvom de gennem årene har gennemgået renoveringer og moderniseringer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lokalet og med direkte kontaktinfo til udlejeren.

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende lokaler!

Dette lokale ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.